72 b ov 1XLent
VXL 120
En madrass som vi anbefaler fra vekter på 80 kg til ca 120 kg. 13 cm høy madrass med kjerne av profilert Cellex® miljøskum (35N). Man vil kunne snu madrassen om man vil ligge på den harde eller mykere siden. Profilene leder bort fukt meget effektivt. Profilene er også trykkavlastende og stimulerer til økt blodgjennomstrømming, som gir en roligere og bedre søvn. God liggekomfort og lang brukstid.
Leveres i bomull/polyester-trekk.

73 b ov 2XLent
VXL 200
En kraftig madrass som vi anbefaler fra vekter på 100 kg til ca 200 kg 13 cm høy madrass med en sandwichkjerne av flere typer Cellex® miljøskum. I bunnen har vi lagt en bærende kjerne av armert P75 skum, med et profilert komfortlag på toppen av Cellex® miljøskum (35N) Profilene leder bort fukt meget effektivt. Profilene er også trykkavlastende og stimulerer til økt blodgjennomstrømming, som gir en roligere og bedre søvn. God fast liggekomfort og lang brukstid.
Leveres i bomull/polyester-trekk.

74 b ov 3XLent
VXL 300
En meget kraftig madrass som vi anbefaler fra vekter på 150 kg til 300 kg. 13 cm høy madrass med en sandwichkjerne av flere typer Cellex® miljøskum. Her har vi lagt en bærende kjerne av armert P100 skum, med et profilert komfortlag på toppen av Cellex® miljøskum (35N) Dette er en ekstremmadrass som tåler mye trykk. Profilene leder bort fukt meget effektivt. Profilene er også trykkavlastende og stimulerer til økt blodgjennomstrømming, som gir en roligere og bedre søvn. Meget fast liggekomfort og lang brukstid.
Leveres i bomull/polyester-trekk.

78 b ov 8XLent
OXL FAST
En kraftig overmadrass som vi anbefaler til den som har behov for å ligge medium fast/fast. 5 cm høy kjerne av Cellex® miljøskum (35N). Man oppnår en god støtte for kroppen og man tilfører ekstra liggekomfort til sengen sin. Fast liggekomfort og lang brukstid.
Leveres i bomull/polyester-trekk.

79 b ov 9XLent
OXL SOFT
En myk overmadrass som vi anbefaler til den som har behov for åligge mykt/medium fast. 5 cm høy kjerne av Cellex® miljøskum (35XS). Madrassen former seg etter kroppen og man tilfører ekstra
liggekomfort til sengen sin. Myk liggekomfort og lang brukstid.
Leveres i bomull/polyester-trekk.

108 b ov 7XLent BØYLER
Kraftige bøyler i laminert trevirke som tåler massiv påkjenning og er beregnet på alle våre rammemadrasser.
Selges i par og monteres meget enkelt på rammene.