113 nav puls largeNAV Puls
En "alround"-madrass for brukere inntil 120 kg. Modellen har en profilert - myk - og en kompakt - fast side. Modellen med trekk i Bomull/Polyester har en kjerne i Cellex Miljøskum. Modellen med Hygienetrekk har kjerne Weflex høyelsastisk skum Begge skumkvaliteter gir en god liggekomfort med god utlufting. Hygienemodell engjøres med utvendig vask
Begge kan autoklaveres

Se produktark her.

114 Puls Nav XLNAV Puls  XL
En "alround"-madrass for brukere over 120 kg. Modellen har en profilert - myk - og en kompakt - fast side. En madrass med kjerne i en Weflex miljøskum - er en høyelastisk skumkvalitet med god bæreevne.
Denne gir en god liggekomfort med god utlufting. Modellen leveres med Bomull/ Poylester eller Hygiene trekk Hygienemodell rengjøres med utvendig vask. Bør ikke autoklaveres.

Se produktark her.

121 Nav Hygienetrekk largeNAV Hygienetrekk

Et madrasstrekk utviklet spesielt for helsesektoren. Det kombinerer helsesektorens behov for å ha et sikkert trekk med lett renhold og lang brukstid, samtidig som det føles behagelig å ligge på. Tekstilet er elastisk, fleksibelt og behagelig. Resistent mot urin, sopp, midd og bakterier. Trekket "puster" samtidig som det er "vanntett". Trekket kan vskes i temperaturer på 95oC.

Trekket er egnet til sterilisering i Autoklave og er brannhemmende.

Se produktark her.